aug 052013
 
Wij (Sandy en Mark) zijn een leuk getrouwd stel en hebben veel plezier in sex. Mijn man en ik vinden het leuk om rollenspellen te spelen, vooral als ik het ordinaire stoute schoolmeisje ben. Nu stelde Mark voor dat ik geneukt wordt in mijn schoolmeisjes uniform door een andere man terwijl hij toekijkt en als schoolmeester opdrachten geeft. Ik vind het idee erg spannend en daarom heb ik deze oproep geplaatst. Voor Mark hoef je niet bang te zijn hoor!… hij is 100% hetero. Vind je ons rollenspel leuk en wil jij mijn schoolgenootje zijn in onze fantasie neem dan contact op met ons. Onze enige voorwaarde is dat je hygienisch bent en ouder dan 20 jaar.
mei 112013
 
Hallo mannen. Ik ben een vrouwelijke onderdanige en bied mij in opdracht van mijn meester aan voor een kinky gangbang avond met maximaal 6 mannen. Het lijkt mij super opwindend mij door zoveel mannen te laten gebruiken, terwijl mijn meester toekijkt en aanwijzingen geeft. Welke mannen hebben het lef op mijn advertentie te reageren, zodat ik aan de opdracht van mijn meester kan gehoorzamen?
sep 072012
 
kinky afspraak Over mij:

Ben je op zoek naar een ondeugende en misschien wel stoute moeder, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik val op jonge jongens tussen de 18 en 22 jaar die mij langdurige willen neuken in verschillende standjes. Ik ben echt gek op sex en alles is met mij bespreekbaar! Van gewone recht op en neer sex tot ruige kinky seks, zolang je me maar beloofd klaar te komen in mijn gezicht. Ben ik iets voor jou??

 

stuur mij een bericht

webmaster aanmelden